Forma-1 Kanadai Nagydíj

A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. A 2022-es évad 9.


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix

Mindez a mostani hétvégére.

. Versenyhétvégéje következik mely nem a megszokott délutáni menetrendet követi hiszen ezúttal Kanadában csap össze a Forma-1 mezőnye. Ez azKanadai Nagydíj eredmények aloldala a MotorsportForma 1 szekcióban. 1 day agoF1 Hírek Forma1.

A versenybírák ugyanis szabálytalannak minősítették Fernando Alonso védekezési manőverét Valtteri Bottasszal szemben ami miatt a spanyol egy 5 másodperces büntetést kapott. Forma-1 Kanadai Nagydíj Hírek. Kanadai Nagydíj 2022 Kanada Circuit Gilles-Villeneuve.

Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa. Aztán 1969-ben és 1971-től 1977-ig. Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők.

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. Ebben a sorrendben áll fel a mezőny az év 9. Hamilton a világért sem hagyná ki a Kanadai Nagydíjat.

A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. 1 day agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre. 2 days agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. Verstappen nyerte a Kanadai Nagydíjat.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. Verstappen bírta jobban az idegek csatáját Kanadában.

Hamilton a hétvége során arról számolt be hogy a probléma miatt fájt a háta és azt mondta utána hogy össze. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. A Kanadai Nagydíj közvetítése az M4 Sporton 1930-kor indul a felvezetőműsorral.

Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány. 2 days agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. A tavalyi Kanadai Nagydíj azért maradt emlékezetes mert a Forma-1 akkori beszállítója a Bridgestone alábecsülte a gumikopást ezért a szokásos egy helyett 2-4 kerékcserére volt szükség a táv teljesítéséhez és a csapatok összesen 61 bokszkiállást bonyolítottak le.

Az első futamot a Mosport Parkban rendezték az Ontario-tó mellett Torontótól nem messze 1967-ben. 23 hours agoForma 1 Kanadai Nagydíj. Íme a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj rajtrácsa.

Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Kezdőlap Hírek Fotók Eredmények.

Kanadai Nagydíj rajtrács. Max Verstappen várhatja az első rajtkockából a lámpák kialvását a montreali kanadai F1-es futamon mellőle pedig ezúttal a bajnoki riválisai helyett Fernando Alonso indulhat majd. Verstappen győzött Kanadában A címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája nyert a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte előnyét.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles Villeneuve -ön. A hétszeres világbajnok Lewis Hamiltont meglehetősen rosszul érintette az Azerbajdzsáni Nagydíj hétvégéjén az autója pattogását. Kanadai Nagydíj - Circuit Gilles-Villeneuve - June 17th 2022.

Kanadai Nagydíj rajtrács. A verseny így annyira izgalmas. Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15.

Az első sorból rajtoló Alonso pechjére nem jött az eső ami miatt szinte borítékolható. 21 hours agoNem sokkal a Kanadai Nagydíj leintését követően máris megváltozott a verseny végeredménye. Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2.

A következő szezonban 1970-ben a québeci Mont Tremblant-ban rendezték meg Kanada nagydíját. Ez az esemény véget ért. A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére.

Jó hír a későn fekvőknek.


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Pin On Formula 1 Racers


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


Pin On Forma 1 2016

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel